Linkbuilding is een erg belangrijke factor om hoog te scoren in Google.  Wellicht de meest belangrijke factor. Als ziet uw website er nog zo goed uit, heeft het de juiste content en is deze erg gebruiksvriendelijk,  dan zul je met linkbuilding het verschil maken. Linkbuilding zal je helpen hoger te scoren in zoekmachines op relevante zoektermen die voor jou websites meer bezoekers generen wat kan leiden tot meer sales, leden of inschrijvingen. En u wilt natuurlijk ook zoveel mogelijk verkeer, wat ook daadwerkelijk geïnteresseerd is uw jou aanbod en hierbij kan een goede linkbuilding strategie jou website, webwinkel of blog naar een hoger niveau tillen.

Onze linkbuilding service

Wij bieden verschillende linkbuilding diensten aan om beter te scoren in zoekmachines. Wij bieden relevante links op gerelateerde startpagina’s en websites met autoriteit en pagerank. En naast relevante links plaatsen wij artikelen op hoogwaardige blogs en artikel websites met autoriteit en pagerank waarin links naar jou website zitten. Zo schrijven wij de unieke artikelen zelf met onze tekstschrijvers over jou website en onderwerp. Uiteraard met de door jou aangegeven zoekwoorden. Zo worden alle links en artikelen handmatig geplaatst op websites die het waard zijn, je zult een schoon linkprofiel krijgen met relevante en sterke backlinks.

Na afloop krijg je altijd een duidelijk overzicht met de resultaten die behaald zijn en de geplaatste links op de verschillende websites.

Linkbuilding op maandelijks termijn

Een interessante optie is die wij aanbieden is linkbuilding op maandelijks termijn, zo heeft u geen zorgen meer aan het krijgen van nieuwe links en kunt u zich op andere zaken focussen. Zo heeft u elke maand nieuwe links, waardoor u continue blijft stijgen in de zoekmachines en dus steeds meer verkeer krijgt op verschillende belangrijke zoekwoorden. Maandelijks richten wij ons dan op nieuwe zoekwoorden die relevant zijn aan uw website.

Linkbuilding op maat

Uiteraard is elke website anders en vereist elke website een andere aanpak in de meeste gevallen. Elke website heeft natuurlijk andere concurrentie en elke niche is anders, daarom kijken wij graag met uw mee wat wij kunnen betekenen voor u. Zo kunnen wij een pakket samenstellen afhankelijk van uw wensen en uw budget. Maatwerk is voornamelijk de oplossing bij websites die zich bevinden in hevige concurrentie.

Hoge kwaliteit in-content advertorials?

Ben je op zoek naar blogs met een hoge autoriteit om jouw website te voorzien van een aantal goede links? Wij bieden deze mogelijkheid voor diverse branches aan. Zo bieden wij op dit moment onder andere kleding blogs en sport blogs in-content links aan. Op zoek naar links voor andere branches? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.