Linkbuilding is tot op heden nog één van de belangrijkste ranking factoren om goede posities te behalen binnen het organische gedeelte van zoekmachines. Een goede en creatieve linkbuilding strategie zorgt op de lange termijn voor meer organisch relevant verkeer. Waarmee jou website of webshop meer omzet zou mee behalen. Het zal zich dus uiteindelijk terug verdienen.

Wanneer jou website zich bevindt in een grote branche met hevige concurrentie, dan is maatwerk vaak de beste oplossing. Gezien elke branche anders is, vereist ook vrijwel elke website een aparte strategie. Zo kunnen wij samen met u een linkbuilding strategie op maat maken op basis van een nul meting, de concurrentie in uw branche en de mogelijkheden in de markt.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Heeft u een website of webshop waarmee u betere posities wilt behalen? Dan ontvangen wij graag uw website en gewenste zoekwoorden waarmee u beter wilt scoren. Op basis van de gegeven informatie en concurrentie zullen wij een voorstel maken om beter te gaan scoren de komende maanden op deze zoekwoorden. Zodat u meer omzet of leads kunt behalen.

Wij gaan uw website analyseren, bekijken uw huidige linkprofiel, de linkprofielen van uw concurrenten en kijken wat er mogelijk is in deze branche. Belangrijk om te weten is er geen top posities behaald kunnen worden binnen korte termijn, althans niet in branches met sterke concurrentie. Hierom verzorgen wij alleen maatwerk opdrachten van minimaal drie maanden, zodat wij een natuurlijk linkprofiel kunnen creëren voor uw website dat op de lange termijn gericht is.

Neem contact op

Onze maatwerk oplossingen hebben al vele succesvolle resultaten geboekt bij onze klanten. Bekijk daarom eens behaalde resultaten op welke concurrerende zoekwoorden wij top posities hebben behaald.